uguratas
Yeni Üye
Tabii. Forumda daha detaylı, ciddi ve işverenlerin dikkatini çekecek şekilde şöyle yazabilirsin:
E-Posta Adresim:
uguratas348@gmail.com
Açıklama
Merhaba,
İstanbul Avrupa Yakası'nda Odyometrist pozisyonunda çalışmak üzere iş arıyorum.
İstanbul Aydın Üniversitesi Odyometri Programı mezunuyum. Eğitim hayatım boyunca edindiğim teorik bilgileri farklı staj ve uygulama deneyimleriyle destekleme fırsatı buldum. İşitme merkezleri ve hastane ortamında çalışarak mesleki açıdan kendimi geliştirdim.
Mesleki olarak özellikle saf ses odyometrisi, konuşma odyometrisi, timpanometri, OAE ve ABR uygulamaları konusunda bilgi ve deneyime sahibim. Bunun yanı sıra işitme cihazlarının uygulanması, cihaz seçimi ve danışanlara uygun cihaz konusunda bilgilendirme, cihaz kullanımı hakkında danışmanlık ve temel teknik süreçler konusunda da deneyim kazandım.
Eğitim ve staj sürecimde işitme merkezlerinde, ayrıca hastane ortamında farklı yaş gruplarındaki danışanlarla çalışma fırsatım oldu. Yenidoğan işitme taraması süreçlerinde de uygulamalı deneyim edindim.
Daha önce Pakses İşitme Cihazları ve Emel İşitme gibi işitme sektöründeki kurumlarda staj/mesleki deneyim edindim. Ayrıca Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi ve KSS Eğitim ve Araştırma Hastanesi gibi sağlık kuruluşlarında mesleki uygulamalar gerçekleştirdim.
Mesleğimi aktif olarak yapmak, kendimi özellikle işitme cihazları ve odyolojik değerlendirme alanında geliştirmek ve çalışacağım kuruma uzun vadede katkı sağlamak istiyorum.
İstanbul Avrupa Yakası'nda bulunan işitme merkezleri, özel hastaneler, klinikler ve odyoloji alanında faaliyet gösteren kurumların Odyometrist pozisyonlarıyla ilgileniyorum.
Çalışma ortamına uyum sağlayabilen, öğrenmeye açık ve mesleki gelişime önem veren biriyim. Yeni mezun olmamın yanında staj ve uygulama süreçlerinde edindiğim deneyimleri profesyonel çalışma hayatına aktarmak istiyorum.
Avrupa Yakası'nda Odyometrist arayan işitme merkezleri veya sağlık kuruluşları varsa benimle iletişime geçebilirler. CV'mi ve gerekli diğer bilgileri talep edilmesi halinde paylaşabilirim.
İlgilenen ve yönlendirme yapabilecek herkese şimdiden teşekkür ederim.
İletişim:
Telefon Numaram:
0534 549 21 31
E-Posta Adresim:
uguratas348@gmail.com