ruveyda doğan
Yeni Üye
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Odyoloji Bölümü mezunuyum. Eğitimim süresince 5 farklı hastane,4işitme cihazı merkezi ve 2 özel eğitim -rehabilitasyon merkezinde klinik staj yaparak farklı hasta gruplarıyla çalışma ve çeşitli odyolojik değerlendirmelerde uygulama deneyimi kazandım.
Odyometrik değerlendirme, timpanometri, ABR, vestibüler değerlendirme, işitme cihazı uygulamaları, işitsel rehabilitasyon, kulak izi alma ve hasta/aile danışmanlığı alanlarında deneyim sahibiyim.
Hastane, işitme cihazı merkezi ve özel eğitim/rehabilitasyon kurumlarında çalışmaya açığım. Öğrenmeye istekli, sorumluluk sahibi ve mesleki gelişimine önem veren bir odyolog olarak uygun pozisyonları değerlendirmek istiyorum.
İlgilenen kurumlara CV’mi memnuniyetle iletebilirim.
ruveydadogan183@gmail.com
Odyometrik değerlendirme, timpanometri, ABR, vestibüler değerlendirme, işitme cihazı uygulamaları, işitsel rehabilitasyon, kulak izi alma ve hasta/aile danışmanlığı alanlarında deneyim sahibiyim.
Hastane, işitme cihazı merkezi ve özel eğitim/rehabilitasyon kurumlarında çalışmaya açığım. Öğrenmeye istekli, sorumluluk sahibi ve mesleki gelişimine önem veren bir odyolog olarak uygun pozisyonları değerlendirmek istiyorum.
İlgilenen kurumlara CV’mi memnuniyetle iletebilirim.
ruveydadogan183@gmail.com