Neler yeni

Evde Kal Türkiyem 💕

Korona virüs ve sebep olduğu COVID-19 hastalığından kendinizi ve çevrenizdekileri korumak için, T.C. Sağlık Bakanlığı'nın yayınladığı 14 Kural'a uymanızı önemle rica ederiz.

Daha Fazlası

Sponsorluk Anlaşması 🎭

Öneri, istek, görüş, reklam ve sponsorluk, anlaşmaları hakkında bilgi almak için, iletişim sayfamızı kullanabilirsiniz.

Daha Fazlası

Forum Kuralları! 🤔🤔

Forum İsitme! kendine özgü kuralları olan, sınırsız özgürlük vaat etmeyen, akla her gelenin söylenmesinin ve isteyenin dilediği gibi davranmasının söz konusu olmadığı bir ortamdır.

Daha Fazlası
  • Merhaba Ziyaretçi, Forumumuz ücretsizdir. Herhangi bir kar amacı gütmemektedir. Amacımız; İşitme Cihazı kullanıcılarının, İşitme Engellilerin hayatını kolaylaştırmak ve bilgilendirmektir. Ayrıca bu kitlelere hizmet verecek olan Odyolog ve Odyometrist arkadaşlara destek olmak içindir. Bizlere destek olmak için Abone olup tavsiye etmeyi unutmayınız.
  • Değerli Forum Kullanıcılarımız; Şikayet kısımlarında açılan asılsız şikayetlerden forumumuz sorumlu değildir. Asılsız şikayet yapan kişiler için forum kullanıma kapatılacak ve mesajları silinecektir. Asılsız şikayet yapan kişilere ait bilgiler resmi kanalla forumumuzdan talep edildiğinde ilgili kuruma teslim edilecektir.

Koklear İmplant Pilleri Hakkında Sosyal Medya Derlemeleri

Bookman

Administrator
Yönetici
FRM Master
Web sitesi
forumisitme.com
Biyotron Premium Koklear İmplant Pili-min.jpg

Yapılan paylaşıma ait yorumlardan bazıları hakkında düşüncelerimizi paylaşmak gerekirse;

Aynı pili almış ancak 2 gün gittiğini söyleyen kişilerde mevcut. Pillerin geneli üretim serisine bağlı olarak farklı kullanım süreleri gösterebilir. İşitme Cihazı pillerinde olduğu gibi Koklear İmplant pillerinde de son kullanım süresi bulunmaktadır. Son kullanım süresi uzun olan pilleri almak gerekir.

“Aynen 150 TL verdim bitti bile iki haftafa” burada belirtilmesi gereken asıl nokta galiba atlanılmış. 150 TL ye kaç paket pil aldığınız? İşitme cihazı pil fiyatları ve/veya koklear implant pil fiyatları almış olduğunuz pilin marka model ve üretim serisi aynı olmadığı sürece farklılık gösterecektir. Aynı marka ancak farklı model olan pil fiyatları arasında pilin amper ve doluluk oranına bağlı farklılık olabilir.

“Bayat pil ben yıllık aldım yarısı boş çıktı değiştiler yine boştu pil markasını değişince çok şükür sorun yaşamadık hiç” Evet bazen bu durum olabiliyor. Bunun en büyük sebebi değişen pillerinde aynı seri üretime denk gelmesidir. Bakın aynı yerde yorum yapan başka birisi “Bizde bu markayı kullanıyoruz iki pilli cihazımız 2 buçuk gün gidiyo bir paket 8 gün falan gidiyo yıllık aldık İzmir şubesinden problem yaşamadık hiç” diye yorum yapmış.

Başka bir yorumda “Biyonik kulak pilleri farklı. Bende elektrikçide gördüm görünüm ayni aaaa benim plimden ucuzmuş diye aldım. Sizin sorununuzu yaşadım. Demek ki güç kullanım süreleri farklılığı var. Önceden biyonik kulaklıkta kullanılabilir mi diye teyit ettirin. Resimdeki markadan çok kullandım. Sorun yaşamadım. İhtimal ayni markanın farklı güçte olanları var” diye yorum yapmış. Arkadaşalar elektronikçilerde satılan piller genellikle saat pilleridir. Saat pilleri ile işitme cihazı pilleri ve/veya koklear implant pilleri aynı ebatta olmakta lakin amper değerleri farklılık arz etmekte. İşitme cihazlarında ve/veya koklear implantlar da saat pili kullanılmamalıdır. Uzun süreli kullanım cihazlarda arızalara sebep olmaktadır.

Başka bir yorum; “Biyotron Gold biraz daha iyi, Premium da sıkıntı var” burada aynı marka farklı model pilden bahsedilmekte ve farklılık olması gayet normal değilmidir?