sevvalselmann
Yeni Üye
Merhabalar, Ben Şevval Selman. Bu sene İstanbul Medipol Üniversitesi Odyoloji bölümünden Haziran ayı itibariyle mezun oldum. 2. sınıfta başladığım staj sürecimde işitme cihazları alanında çalışmak istediğime karar verdim. Stajda edindiğim tecrübeler doğrultusunda hastaları nasıl memnun ederim düşüncesiyle bu alanda kendimi geliştirmeye başladım. Bitirme tezim ve aynı zamanda TÜBİTAK projem olan "İşitme Cihazini Yeterli Süre Kullanmayan Bireylerde Doğru Amplifikasyon ile Kullanım Süresinin İncelenmesi" konulu projemi başarıyla sonlandırdım. Elde ettiğim sonuçlar doğrultusunda cihazlandırılmış bir hastanın nasıl memnun edileceği ve cihazını maksimum verimle nasıl kullanacağını görmüş oldum. 2.sınıfta başladığım 1.5 yıl süren stajimda 1 yıl boyunca merkezde tek başıma hasta almaya başladım. Bu süreçte hem instagram sayfasını aktif olarak kullandım hem de eski hastalarla iletişime geçerek yeni cihaz satın alma potansiyelini arttırdım. Bu alanda kendime güveniyorum. Gelen bir hastayı güler yüzle karşılayıp işitme kaybını ona anlayacağı şekilde anlatıp odyogram konfigürasyonu, beklenti, yaş, bilişsel ve motor becerilerine göre en uygun cihaza karar verebilirim. Doğru amplifikasyonu sağlamak amaçlı REM yaparak daha net anlaşılır sesi sunduğum hastayı memnun edebilirim. Cihazlandırma sonrası takip ve kontrolünü yapabilirim. Cihazında bir problemle gelen hastanın sorununu tespit edip yardımcı olabilirim. Cihazla ilgili basit tamir işlerini yapabilirim. İstanbul Bahçelievler/Yenibosna'da ikamet ediyorum. Avrupa yakasında çalışmak istiyorum. Cv için: sevval.selman14@gmail.com üzerinden iletişime geçebiliriz. Teşekkür ederim. Sağlıklı, mutlu günler dilerim.