Neler yeni

Evde Kal Türkiyem 💕

Korona virüs ve sebep olduğu COVID-19 hastalığından kendinizi ve çevrenizdekileri korumak için, T.C. Sağlık Bakanlığı'nın yayınladığı 14 Kural'a uymanızı önemle rica ederiz.

Daha Fazlası

Sponsorluk Anlaşması 🎭

Öneri, istek, görüş, reklam ve sponsorluk, anlaşmaları hakkında bilgi almak için, iletişim sayfamızı kullanabilirsiniz.

Daha Fazlası

Forum Kuralları! 🤔🤔

Forum İsitme! kendine özgü kuralları olan, sınırsız özgürlük vaat etmeyen, akla her gelenin söylenmesinin ve isteyenin dilediği gibi davranmasının söz konusu olmadığı bir ortamdır.

Daha Fazlası
  • Merhaba Ziyaretçi, Forumumuz ücretsizdir. Herhangi bir kar amacı gütmemektedir. Amacımız; İşitme Cihazı kullanıcılarının, İşitme Engellilerin hayatını kolaylaştırmak ve bilgilendirmektir. Ayrıca bu kitlelere hizmet verecek olan Odyolog ve Odyometrist arkadaşlara destek olmak içindir. Bizlere destek olmak için Abone olup tavsiye etmeyi unutmayınız.
  • Değerli Forum Kullanıcılarımız; Şikayet kısımlarında açılan asılsız şikayetlerden forumumuz sorumlu değildir. Asılsız şikayet yapan kişiler için forum kullanıma kapatılacak ve mesajları silinecektir. Asılsız şikayet yapan kişilere ait bilgiler resmi kanalla forumumuzdan talep edildiğinde ilgili kuruma teslim edilecektir.

Forum Hakkında Bilgi

Bookman

Administrator
Yönetici
FRM Master
Web sitesi
forumisitme.com
Merhabalar
Öncelikle hoşgeldiniz. dm kapalı çünkü forum ortamlarında kişiler arası rahatsızlı verme(kısa tabiriyle) olmaması için dmler kapatıldı.
evet forumumuzda terfi sistemi var ve kişi sayısı ile sınırlı. puanlama sistemimizde mevcut. konu hakkında buradan bilgi alabilirsiniz.
işitme üzerine mümkün olduğunca tüm alanları açmaya çalıştım. açılmasını istediğiniz farklı bir alan olduğunda bize ulaşın kısmından mesaj atmanız yeterli olacaktır.
umarım yeterli bilgi vermişimdir. Sizin tabirlerinizden anlaşıldığı üzere bu konulara çok yabancı değilsiniz.

Art İşitme

Yeni Üye
Merhaba ilan yayınlamak istiyorum hata ile karşılaşıyorum . sayfanın üstünde onay maili adresinize gönderildi yazıyor fakat mail gelmiyor.

Bookman

Administrator
Yönetici
FRM Master
Web sitesi
forumisitme.com
Merhaba ilan yayınlamak istiyorum hata ile karşılaşıyorum . sayfanın üstünde onay maili adresinize gönderildi yazıyor fakat mail gelmiyor.
Siz ilanınızı bana özel mesaj yoluyla gönderiniz. ben gecikmeden ilanı yayınlayayım. daha sonrasında ilgili problemin çözümüne bakayım.

Art İşitme

Yeni Üye
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim .
Siz ilanınızı bana özel mesaj yoluyla gönderiniz. ben gecikmeden ilanı yayınlayayım. daha sonrasında ilgili problemin çözümüne bakayım.

Ümraniye Art İşitme Cihazları Merkezi için Odyolog- Odyometrist çalışma arkadaşı aranmaktadır.